Weboldal

Célunk az, hogy bebizonyítsuk: a szép és hasznos weboldal nem a nagyvállalatok kiváltságai. Igyekszünk mindenkinek bebizonyítani, hogy egy igényes honlap csak gyors és precíz egyeztetés eredménye. Minden vállalkozásnak egyedi megjelenésre is szüksége van, ami nem százezrekbe vagy milliókba kerül, hanem megfizethető versenyképes árakon is leérhető.

Tudja e, hogy Magyarországon naponta több millió alkalommal keresnek az internetes keresőkben?
Akik a keresők első 1-2 oldalán szerepelnek (első kb. 20 találat), folyamatos, jelentős mértékű érdeklődésre, új ügyfelekre és megrendelésekre számíthatnak ingyenesen.

Ne feledje, hogy szinte semmit sem ér egy igényesen kidolgozott weboldal, ha nem látogatják és ennek következtében nem tölti be feladatát, nem népszerűsíti szolgáltatásait, termékeit.
Általunk elkészített weboldalak kereső optimalizáltak, ezzel biztosítva a jelentős mértékű látogatottság lehetőségét. A weboldal forgalmának köszönhetően számos új ügyfélre és megrendelőre tehet szert.

Ne úgy tekintsen az elkészült weboldalára mint egy fizetett hirdetésre egy ingyenes reklámújságban!
Egy weboldallal az elkészülte után is törődést igényel! Az általunk készített weboldalak mindegyike rendelkezik úgynevezett tartalomkezelővel, amin keresztül módosíthatja, frissítheti az oldalak tartalmát. Blogot, híreket tehet közzé vagy a termékeit webshop-on keresztül értékesítheti!

Ha Ön még nem rendelkezik honlappal, és egyelőre kisebb, 5-10 oldalas, ám teljes értékű, korszerű, egyedi arculatú és a piacon büszkén vállalható honlapban gondolkodik, vagy ha Ön rendelkezik már honlappal, de eljárt felette az idő, már nem elégedett vele és mindezt versenyképes áron szeretné, akkor jó helyen jár.

Ha ön nem is tudja, hogy hol kezdje mi ebben is tudunk segíteni!
Segítünk cége arculattervezésétől kezdve az internetes megjelenéshez szükséges úgynevezett „domain név” (www.öncége.hu) és a hozzá tartozó tárhely regisztrációjában is.